Lelaki Mengaku Datang Dari Masa Hadapan, Beri Amaran Dunia Akan Hancur Di Tahun 5000, Siap Beri Bukti Bandar LA Yang Tenggelam.

Photo of author

By admin

Lelaki Mengaku Dari Masa Depan

Seorang lelaki telah mendakwa sebagai pengembara masa dari tahun 5000 yang telah memberi amaran bahawa planet ini akan musnah pada tahun 5000.

Dia juga mendakwa bahawa perubahan iklim akan membanjiri seluruh bandar Los Angeles (LA), dan dia menyatakan bahawa dia mempunyai bukti fotografi tentang malapetaka yang diramalkannya.

Menurut sumber Daily Star, lelaki itu telah memaklumkan kepada kru kamera ApexTV mengenai situasi itu. Dia ‘mendakwa’ pada 2004 bahawa dia dibawa ke 3,000 tahun akan datang sebagai sebahagian daripada projek pengembaraan masa rahsia.

Dia juga mendedahkan bahawa dia sebelum ini bekerja di salah satu makmal LA dan telah ditugaskan untuk mengembara ke masa depan dan merakam gambar.

Beliau seterusnya berkata, apabila tiba di masa hadapan, dia ‘diberikan’ pemandangan Los Angeles, yang telah dibanjiri oleh banjir yang menderu.

Wajah lelaki itu kabur dan suaranya diubah suai semasa ‘temubual’ kononnya untuk menyembunyikan identitinya.

“Saya akan memberitahu anda satu tingkat yang menakutkan,” tambahnya. “Saya tiba di tempat yang sepenuhnya diperbuat daripada kayu, dan kemudian saya mendapati ia adalah bandar Los Angeles, tetapi ia telah tertimbus sepenuhnya di dalam air.”

Dia juga mendakwa telah bercakap dengan penduduk tempatan, yang memaklumkan kepadanya bahawa banjir besar telah berlaku akibat pemanasan global.