Kerja Kosong Terkini Di Polis Bantuan (Konstabel) Bank Negara Malaysia

Photo of author

By admin

Kerja Kosong Terkini Di Polis Bantuan (Konstabel) Bank Negara Malaysia

Tawaran ini adalah dipelawa untuk Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon dan mengisi jawatan kosong berikut:

Maklumat Pekerjaan

Bank Negara Malaysia
Lokasi Tempat Kerja: Kota Kinabalu & Sarawak
Tarikh Tutup Permohonan: Rujuk Majikan

Jawatan ditawarkan

1. Polis Bantuan Konstable

CARA MEMBUAT PERMOHONAN


Permohonan ini dibuka kepada seluruh Warganegara Di Malaysia. Pemohon mestilah memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Calon mestilah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Calon mestilah menhantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi memohon online kali pertama, pemohon hendaklah mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang telah disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga

Permohonan-permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borangi yang boleh diperolehi daripada Pejabat secara percuma. Borang Permohonan juga boleh diperolehi dengan muat turun dari Laman Web rasmi

Hanya satu permohonan sahaja yang dibenarkan bagi satu jawatan yang dipohon.

Permohonan mestilah disertakan bersama sekeping gambar berukuran passport, salinan Kad Pengenalan, Sijil Persekolahan dan Sijil Berhenti Sekolah (setiap salinan sijil hendaklah diperakui sah oleh Pegawai Kerajaan Kumpulan Pengurusan dan Profesional ke atas atau Penghulu Mukim atau Guru Besar / Pengetua)

Permohonan yang lewat diterima, tanpa gambar dan tanpa dokumen – dokumen di atas dan tidak mengikut syarat/peraturan tidak akan dilayan.

Hanya calon calon yang berkelayakan dan layak sahaja akan dipanggil menghadiri temuduga. Calon yang tidak dihubungi selepas 3 bulan dari tarikh iklan ditutup adalah dianggap tidak berjaya.

Pegawai yang telahh dilantik adalah hendaklah berkhidmat dalam tempoh percubaan selama 1 hingga 3 tahun. Permohonan Penuh

Pegawai hendaklah mampu mengikuti latihan yang ditetapkan oleh Ketua Jabatan/ Perkhidmatan yang berkenaan.

Juga terdapat pelbagai jawatan , Gaji yang menarik , Kelebihan yang menarik & pelbagai lokasi juga. Mohon segera